Hap një llogari në Mbretërinë e Bashkuar pa dëshmi të adresës

Nuk ka prova të adresës? S'ka problem! Edhe pse shumica e bankave të rrugës së lartë kërkojnë që ju të jepni një provë të adresës kur përpiqeni të hapni një llogari rrjedhëse të Mbretërisë së Bashkuar, në Suits Me®, ne jemi të vetëdijshëm se për disa njerëz, dhënia e një prove të adresës është ose e vështirë ose e pamundur, veçanërisht nëse jeni të rinj në vend ose jetoni në një pjesë shtëpie ose me familjen tuaj ku emri juaj nuk është në asnjë nga faturat.

Ne besojmë fort në përfshirjen financiare – Askush nuk duhet të përjashtohet dhe të lihet pa llogari për të qenë në gjendje të menaxhojë paratë e tyre në mënyrë të sigurt dhe të sigurt, veçanërisht në shoqërinë e sotme moderne. Për këtë arsye, ju mund të hapni një llogari Suits Me® pa asnjë kontroll krediti apo provë të adresës sot në vetëm 3 minuta!

Hap llogarinë tënde sot

Llogaritë personale të Mbretërisë së Bashkuar

Kur hapni një llogari e-money me Suits Me®, ju mund të fitoni qasje në bankim si karakteristika për t'ju ndihmuar të menaxhoni paratë tuaja në mënyrën tuaj!

Ju mund të dërgoni para brenda Mbretërisë së Bashkuar dhe të vendosni porosi në këmbë me të gjitha llogaritë, me debit të drejtpërdrejtë gjithashtu në dispozicion me llogaritë tona Premium dhe Premium Plus. Të gjitha llogaritë tona vijnë gjithashtu me pagesa pa pagesë në Mbretërinë e Bashkuar pikë e transaksioneve të shitjes dhe mund të kryesohen duke marrë pagat tuaja të paguara në llogari, nëpërmjet transferimit të parave ose me para në dorë në mbi 27,000 vende PayPoint.

Të gjitha llogaritë tona vijnë me qasje në shpërblimet cashback kështu që ju mund të kurseni si ju shpenzoni në shitësit e zgjedhur dhe kujdesi multi-lingual ndaj klientit është në dispozicion nëpërmjet telefonit 7 ditë në javë (duke përjashtuar pushimet publike të Mbretërisë së Bashkuar).

Apliko tani

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël

Çfarë më duhet për të hapur një llogari Suits Mua®?

Për të hapur një llogari Suits Me® dhe për të marrë një kartë debiti, ju do të duhet të jeni mbi moshën 18 vjeç, të jetoni në Mbretërinë e Bashkuar dhe të keni një nga dokumentet e mëposhtme të pranuara të identitetit;

  • Pasaportë
  • Leje Drejtimi në Mbretërinë e Bashkuar
  • Karta kombëtare e identitetit (për shtetasit e BE-së)

Regjistrohu tani

Hap një llogari me dokumentet tona të pranuara të ID

Si të aplikoj?

Hapja e një llogarie është e shpejtë dhe e lehtë! Ne nuk kemi nevojë për prova të kontrollit të adresës ose të kontrollit të kreditit kur hap një llogari Suits Me®. Hapni llogarinë tuaj Suits Me® sot duke plotësuar formularin tonë të shpejtë dhe të lehtë të aplikimit online dhe verifikimin e plotë të identitetit.

Llogaria juaj do të jetë e hapur brenda 3 minutave dhe ju do të merrni akses të menjëhershëm në kodin tuaj të llojit dhe numrin e llogarisë për të qenë në gjendje të filloni menaxhimin e parave tuaja. Karta juaj e debitit do të dërgohet në adresën që jepni brenda aplikimit tuaj dhe do të mbërrijë brenda 3-5 ditëve pune dhe ju do të jeni në gjendje të vendosni llogaritë tuaja të parave online dhe të aktivizoni kartën tuaj sapo të marrë.

Ju mund të shikoni një video hap pas hapi për të plotësuar një aplikim më poshtë!

Informacione të dobishme

Hap llogarinë tënde sot

Apliko për një llogari e-money sot dhe merrni kartën e debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa asnjë provë të adresës së kërkuar!