Të paguash online duke përdorur një kartë debiti

Ju mund të përdorni kartën tuaj të debitit Suits Me® për të paguar online në çdo vend që shihni logon Mastercard®. Blerja e gjërave duke përdorur kartën tuaj të debitit është më e sigurt se krediti dhe më e pranuar gjerësisht kështu që ka edhe më pak në rrugën e bërjes së pagesave të sigurta.

Ja si ta përdorni në mënyrë të sigurtë kartën tuaj në internet.

Çfarë hollësish keni nevojë për të bërë një pagesë online

Për të bërë një pagesë online duke përdorur kartën tuaj të debitit Suits Me® keni nevojë për këto:

  • Adresa juaj e regjistruar e faturimit
  • Adresa juaj e dërgimit (kjo mund të jetë ndryshe nga adresa juaj e faturimit)
  • Numri i gjatë në anën e pasme të kartës
  • Data e skadencës me 4 shifra
  • Numri CSV (kodi 3-shifror në pjesën e prapme në shiritin e nënshkrimit)

Ju duhet vetëm këto detaje për të paguar online. Ju kurrë nuk duhet të jepni PIN-it tuaj dhe nuk duhet të jepni numrin e llogarisë tuaj dhe të rregulloni kodin nëse nuk keni vendosur një debit të drejtpërdrejtë.

Të pasigurt se ku t'i gjejmë detajet e mësipërme? Shikoni faqen tonë të informacionit të karakteristikave dhe funksioneve të kartës së debitit për më shumë informacion.

Të paguajmë duke përdorur hollësitë e kartës

Për të paguar duke përdorur kartën tuaj Suits Me® ju duhet të ndiqni udhëzimet e treguara në faqen e internetit të shitësit. Zakonisht, ata do të pyesin se cili është lloji i kartës tuaj, Suits Me® lëshon kartat e debitit Mastercard® kështu që ju lutem zgjidhni këtë opsion.

Pastaj shkruaj pjesën tjetër të kartës sipas udhëzimeve. Pas hyrjes në detajet tuaja uebsajti do të marrë një moment për të procesuar dhe për t'ju njoftuar kur pagesa të përfundojë.

Ndonjëherë, sidomos në blerjet e mëparshme, do të shfaqet një Kontroll i Identitetit Mastercard®. Kur të përdorni kartën tuaj të parë Suits Me® do t'ju kërkohet të vendosni një fjalëkalim nga Mastercard® si një masë sekondare sigurie. Ju duhet të mbani mend këtë fjalëkalim nëse ekrani Mastercard® Identity Check shfaqet në një blerje të mëvonshme.

Lista e Kontrollit të Sigurisë

Para se të bëni ndonjë blerje online, së pari duhet të kontrolloni për të parë nëse jeni duke bërë pagesa në faqen e internetit të një kompanie me reputacion. Ju duhet të përpiqeni të siguroheni që të blini vetëm nga kompanitë që kanë lidhje të sigurta, të kriptuara në mënyrë që detajet e kartës suaj të mos mund të vidhen.

Kërko për një shenjë padlock në bar adresën e shfletuesit tuaj web (kontrolloni bar adresën tuaj tani për një shembull), kjo do të thotë se faqja e internetit ka një certifikatë sigurie në data.

Gjithashtu, sigurohuni që pajisja juaj të jetë e përditësuar me programet softuerike dhe anti-virus të instaluara. Përpiqu të sigurosh që po e bën blerjen në një lidhje private interneti.

Kontrolloni rregullisht transaksionet tuaja duke përdorur llogarinë tuaj të parave online ose nëpërmjet aplikacionit Suits Me® Mobile për t'u siguruar që askush tjetër nuk po përdor detajet e kartës suaj. Nëse është kështu, bllokoni menjëherë kartën tuaj.

Informacione të dobishme